Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Genellikle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 grup bir kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe faik birinci sınıf yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve iyi fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyar davranıyoruz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok daha esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rikkatli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Kanatlar zarfında isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page